Μια νέα εποχή στην παγκόσμια Φιλοξενία

Printer-friendly versionPDF version

Όταν δυο γίγαντες ενώνονται ένας κολοσσός γεννιέται!

Όπως ανακοίνωσε η μεγάλη αμερικανική ξενοδοχειακή αλυσίδα Marriott, ήρθε σε συμφωνία για την εξαγορά της επίσης αμερικανικής Starwood, που κατέχει μια σειρά από γνωστά ξενοδοχειακά brands σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο νέος ξενοδοχειακός όμιλος που θα προκύψει θα είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο, παίρνοντας τα ηνία από την μέχρι τώρα αδιαφιλονίκητη ηγέτιδα στο χώρο Intercontinental (IHG).

Συγκεκριμένα το νέο σχήμα θα κατέχει ή θα διαχειρίζεται πάνω από 5.500 ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο, που θα ανήκουν στα 30 brands του ενοποιημένου ομίλου, με πάνω από 1 εκατομμύριο διαθέσιμα δωμάτια! Σύφωνα με τις δηλώσεις των αρμοδίων, δεν πρόκειται να καταργηθεί κανένα από τα γνωστά brands, όπως Sheraton, Ritz-Carlton, Le Meridien και Westin, ορόσημα πολυτέλειας για δεκαετίες. Όπως οι ίδιες πηγές ανέφεραν, το ζητούμενο από την συγχώνευση ήταν η τεράστια παγκόσμια παρουσία των δυο ομίλων και ειδικά στις αγορές της Ανατολικής Ασίας.

Η συνολική αξία της συγχώνευσης υπολογίζεται στα 12,2 δισεκατομμύρια δολλάρια!

Σε από τα 5500 ξενοδοχεία του νέου κολοσσου θα επιλέξετε για την επόμενη διαμονή σας, στο επαγγελματικό σας ταξίδι ή στην απόδραση με φίλους; Επικοινωνήστε μαζί μας να βρούμε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας! 

Σχετικά Νέα

  • Αίτηση ESTA για είσοδο στις ΗΠΑ
  • Απευθείας πτήσεις Λονδίνο-Καλαμάτα
  • Ένας γίγαντας των αιθέρων!